Tuinopfrisbeurt: Van Verwaarloosd naar Verzorgd
Een complete opfrisbeurt voor een stralende tuin

Een complete opfrisbeurt voor een stralende tuin

Bij De Tuinaannemer hebben we onlangs een tuin bij een klant een flinke opfrisbeurt gegeven. Hier is wat we hebben gedaan om de tuin weer in topvorm te krijgen:

Verwijderen van Planten en Boom

We begonnen met het verwijderen van alle planten en een grote boom die de tuin overwoekerd hadden. Dit gaf ons een schoon canvas en zorgde meteen voor een opgeruimde uitstraling.

Hagen Snoeien

Daarna hebben we alle hagen netjes gesnoeid. Overwoekerde hagen maken een tuin al snel rommelig, maar met een goede snoeibeurt kregen ze weer strakke en verzorgde lijnen.

Plaatsen van Grasmatten

Een fris, groen gazon maakt een wereld van verschil. We hebben nieuwe grasmatten gelegd die direct zorgden voor een levendige en uitnodigende uitstraling.

Professionele Reiniging van Terras en Pad

Het terras en het pad naar het achterhuis waren door de jaren heen vuil en verkleurd geraakt. Met onze professionele reinigingsapparatuur hebben we deze oppervlakken grondig gereinigd, waardoor ze er weer als nieuw uitzagen.

Het Eindresultaat

Het eindresultaat was een frisse, verzorgde tuin waar de klant nu volop van kan genieten. De strakke hagen, het nieuwe gazon en het schone terras geven de tuin een vernieuwde en nette uitstraling.

Bij De Tuinaannemer helpen we graag om elke tuin weer op te frissen en te laten stralen. Wilt u ook uw tuin laten opknappen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

in Blog
Aanleg tuin in Mariakerke
De Transformatie van een Lege Tuin in Mariakerke